søndag 10. mars 2013

Bedre på isen i dag


Men, ingen fangst. Det var likevel noe bortpå den ytterste stikka med mark. Noe der nede dro stikka godt ut av posisjon på isen.

Jeg var i Sveio i formiddag og det ble tre timer på isen i sola. En svak, kjølig bris fra øst, men i dag var jeg bedre kledd enn i går og vinden affiserte meg ikke nevneverdig. Sola varmet godt. Jeg fant fram til en fin plass mellom to holmer i vannet. En meter dypt i sundet mellom holmene. Jeg har vært her før, men da i kano. Ingenting å se under kikkfisket med mormyska heller annet enn stingsild som nappet i maggoten. Neste gang jeg drar hit blir vel i kano igjen antar jeg. Det skal gå stor fisk i dette vannet.



Jeg nevnte klemmene som holder stikkene på bildene over i et tidligere innlegg mener jeg. Disse klemmene er praktiske og ikke minst kraftige. De er kjøpt på Biltema. Universalklemmer kalles de der, for dere som måtte like ideen.

9 kommentarer:

Magnus Jonas Fjell sa...

imponert over isfiskingen din her på Haugalandet. Kjekt at det går fint ann her også.
Hilsen
Magnus

Unknown sa...

Har aldri prøvd isfiske, men når jeg ser bildene dine og det flotte været, så skjønner jeg at det må være utrolig kjekt! Det første bilde var nydelig:))
Hilsen Maj

Anita sa...

Er det gjedde her da tenker du?Flotte bilder!!!!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer, folkens! :) Det skal finnes stor ørret i dette vannet, Anita. Til våren skal jeg prøve å lure en av de fra kano.

:)

moroglillemann sa...

Ser virkelig koselig ut med isfiske :) og får man napp tru?? Får veldig lyst til å prøve! Og så tar du så fine bilder :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ja, du må prøve deg på isfiske :) Takk for hyggelige ord.

:)

Anonym sa...

Hvor tykk er isen nå om dagen i Sveio? Ser at den er i ferd med å slippe land ved e39 ved vigdarvatnet... Men den er vel tykk utpå?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Omtrent 20cm der jeg var i blogginnlegget ovenfor. Vannet tilhører vigdarvassdraget. :)

Anonym sa...

takk, tror jeg veit hvor du var:-) Sees der i vår:-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.