mandag 2. april 2018

Siste tur med fiskestanga denne påsken


Litt skeptisk var jeg da jeg så snøbygene som nærmet seg kysten av Haugalandet på værradaren i morges, men de gav seg fort.

Ganske nøyaktig klokka ti i formiddag svingte jeg inn på parkeringsplassen kort fra vannet. Der var allerede Frank og Johnny i vadebuksene klare for fisketur.

Frank forsøkte også fluestanga litt i dag

Ikke lenge etter presset sola seg fram mellom skyene og temperaturen økte med flere varmegrader. Da ble det levelig og fint ved fiskevannet.


I noen perioder stilnet vinden nesten helt av og vi observerte flere fisker i overflaten, men da sola forsvant bak et skylag utpå ettermiddagen og vinden snudde og kom fra vest, ja da kjølnet det til igjen. Da hadde vi tilsammen to små på land i kultiveringsøyemed og vi hadde sett flere fisk.

Frank fikk sin første for året i dag og undertegnede berget også en i håven. Begge ørretene i dag gikk på julepynten fra Sølvkroken. Den er bankers i kaldt vårvann.

Foto: Johnny Svendsen

Nå blir det nok ikke særlig tur igjen før neste helg antar jeg. Da er nok våren kommet lenger enn i dag. Regner med litt bedre fiskebett da.

Takk for turen i dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.