torsdag 26. april 2018

Shimano Beastmaster CX S.T.C


Ny haspelstang i hus i dag. En stang jeg har siklet på lenge og som vil få sin debut allerede kommende helg.

Det er Salar Sportsfiske som leverer meg høykvalitets fiskeutstyr til turene mine. Stanga her er levert meg på min forespørsel.

I dag var jeg innom hos Frode på Salar Sportsfiske og hentet denne lille, smekre saken fra Shimano, en Beastmaster CX S.T.C 180/210L. Som sagt så har jeg hatt denne i tankene lenge, ja faktisk noen år. En flerdelt fiskestang er noe jeg alltid kikker etter og er praktisk på tur der det skal pakkes mye med.

Stanga her er i kombinasjonen 6- og 7 fot lengde (se lenke til importør). Den blir nok trolig brukt mest i 7 fot hos meg. Finfin til kanofisket mitt også, som jeg også har hatt en tanke omkring.

På turene i sommer blir denne stanga med som stang nr. 2, etter en av Speedmasterstengene jeg de siste årene har brukt og fremdeles bruker som stang nr. 1, litt ettersom hvor og hva jeg fisker.

Beastmasterstanga her kjører jeg sammen med Stradic CI4+ snella i 1000-størrelsen. Snella er satt opp med FINS Windtamer i dim. 0.10 mm som jeg finner suveren til ørretfisket både til vanns, til sjøs og til fjells.

Nå pakkes sekken for årets første fjelltur. Beastmasteren her blir med meg i helga.

PS. Salar Sportsfiske er en av hovedsponsorene på bloggen og har levert meg stang, snelle og snøre som er omtalt i innlegget her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.