lørdag 18. august 2018

Fisketur med Johnny i dag!


Det måtte jo bli fisketur i dag, i regnværet som var meldt. Det kunne nemlig gi fiskebett i det varme vannet som er i mitt distrikt nå i disse dager. Fangst ble det nemlig!

Jeg og Johnny hadde avtalt å møtes rundt 12 ved fiskevannet mitt. Værmeldingen var nemlig på vår side i dag. Noen kraftige regnbyger takker vi og bukker for etter en varm sommer som har gitt fiskevannene temperaturer opp i tjuetallet. Ørreten er ikke veldig glad i slike temperaturer, men ved regnvær så kan de våkne.

Johnny dukket opp ikke lenge etter at jeg hadde tatt de første kastene fra fiskeplassen. Et par napp kunne jeg melde. Da var det håp.

Sølvkrokens spesial i skrekkfarger gir fangst!

Begge hadde vi ikledd oss vadebukser i dag. Da holder man seg selvsagt tørr i regnværet, men i grunne vann som dette vi besøkte i dag, er det ikke dumt heller. Man får en større aksjonsradius, og når lenger ut.

Den største i dag fikk svømme ut igjen

Mange napp til tross, så ble det ikke mange fisk i håvmaskene i dag. Det ble to til turbloggeren og én liten til Johnny. Hans tok på tørrflua. Turbloggerens på juletrepynten, selvsagt. Den funker i slikt vær.

 Alle skal få i dag!

 Johnny forsøker tørrflua

Årets første tyttebær!

Mange sluker ble forsøkt, men det var faktisk Sølvkrokens spesial med skrekkfarger som sikret begge ørretene i håven i dag. Den sluken bør finnes i en hver sin fiskers slukskrin! Juletrepynten sikrer fangsten!

Foto: Johnny Svendsen

Regnværet i dag var ikke kaldt i så måte. Rundt 16 graders varme hadde vi på fisketuren i dag. Det er nesten for mye på ørretfiske.

Foto: Johnny Svendsen

Den andre og siste ørreten til turbloggeren ble godt dokumentert. 4-5 hekto stor ble den tatt på land. I grenseland for hva som er størstemålet i vannet her. Lyserød i kjøttfarge. Kveldsmat da.

Fin kjøttfarge på fisken fra vannet her

Johnny fikk flere fine bilder i dag. Det setter jeg stor pris på og bidrar til litt kvalitet her på bloggen! Takk skal du ha Johnny!

Ny tur i morgen, sammen med Johnny. Det blir trivelig som alltid!

Stay tuned!

PS. Johnny Svendsen er fotografen bak bildet øverst i innlegget også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.