onsdag 3. april 2019

Endelig kanovår!


Med et snev av sommervarme utenfor i ettermiddag kunne jeg montere opp Ally for nok en kanosesong, den åttende i rekken.

Nå viser værmeldingen endelig flere og flere dager framover med tosifrede varmegrader. Det er nok ikke lenge til første kanoturen nå. Kanskje allerede til helga?

Nå er det virkelig utforbakke mot sommer og den gode tursesongen kan snart komme i gang. Det er påske om halvannen uke, og den tar jeg starten av på Sørlandet i alle fall.

Kort etter påske er det mai og der har jeg igjen klart å ordne meg noen saftige langhelger. Tre avspaseringsdager jeg hadde til gode har jeg fått plassert på gunstigst mulig vis, bl.a. i forbindelse med nasjonaldagen som jeg gjerne tar til fjells igjen og i forbindelse med himmelspretten. Jeg krysser fingrene for fint vårvær i fjellet i mai!

Angående kanotur så har jeg som mål å hvertfall tangere antallet turer i fjor. Da fikk jeg 8 fine turer. Er du interessert å lese om kanoturene mine og forsåvidt alt jeg skriver om Allykano, ja så er etiketten #allykano her på bloggen riktig sted å klikke seg inn på. Mer enn 70 blogginnlegg omhandler allykanoen, kano og kanotur på bloggen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.