torsdag 12. september 2024

Hektisk på jobb

 

Det er hektisk på jobb i disse dager og i løpet av arbeidsuka har det blitt to turer ut på tur med valgfagklassene jeg underviser.

I går onsdag sto kanopadling på Eivindsvatnet på planen for 10.-klassen jeg og Per Andreas underviser i valgfag friluftsliv. Det ble en fuktig opplevelse!

Neida, ingen kanovelt heldigvis, men noen regnskyller av nesten bibelske dimensjoner som ramlet nedover elevene ute i kanoene på vannet.

At noen ble like blaute som om de hadde hatt en kanovelt, ja det er ganske sikkert. De så slik ut også når de kom i land.

I dag torsdag sto samme tema på planen for 9.-klassen også, men nå ble det skjær i sjøen. Været var langt bedre, men det hadde tydeligvis oppstått en dobbeltbooking av kanoene til Frilager.no. En barneskole i nærheten hadde nemlig okkupert alle. 


Vel, vi var jo allerede oppe i Djupadalen og der var det også kort vei til "Klatrejungelen" som Haugesund turistforening har laget og den var det mange av elevene som ikke hadde prøvd før. Dermed ble det likevel en kjekk økt på valgfaget i dag. Neste uke derimot, så får vi prøve oss på kanoene igjen.


Apropos kanoer på Eivindsvatnet i Haugesund, ja så er det via nevnte Frilager.no man kan få lånt seg disse ganske så enkelt. Også annet spennende utstyr til friluftslivsaktiviteter kan lånes der. Sjekk det ut!


Om det blir tur til helga på turbloggeren får været avgjøre litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.