fredag 11. mai 2012

Sea to summit Ultra-Sil Dry Sack


Var en runde i en større sportsforretning i dag. Snappet med meg en pakksekk av denne typen. Lett og prisvinnende(!). Noen som har erfaring med denne/dette merket? Har tidligere brukt plastsekk og -poser. Forsøker å få litt mer system på innholdet i sekken. Også med tanke på ymse kanoturer kan det være greit med god vanntetthet.

8 kommentarer:

Jan Erik sa...

Slike vanntette pakksekker er gull verdt, og gjør det enklere å holde system.

Har et assortert utvalg av lettvektsekker fra Lifeventure og Sea to Summit. Alle har gjort jobben sin etter produktbeskrivelsen: holdt ting vanntett.

På rene kano/kajakkturer foretrekker jeg mer solide pakkposer, for eksempel tykke fra Ortlieb. Da er det enklere å stue ting effektivt i farkosten, uten at en trenger å bekymre seg for å rive hull.

Er pakkosene du har kjøpt med rundt eller flat bunn?

Andreas sa...

Har en 20 liters Sea to summit som jeg har hatt i flere år og fungerer helt utmerket. Tynt og sterkt stoff som fungerer utmerket som sovepute om du putter litt klær i den. Bruker min primært til ekstra klær som skal være tørt.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for innspill, karer. Pakkposen jeg kjøpte har sirkelrund bunn. Posen veier i seg selv 40g. Det er jo hovedsakelig klær jeg ser for meg i slike, men også sovepose og mat. Blir å kjøpe inn et par til i ulike størrelser ved første anledning.

:)

Miss McKill sa...

Jeg har desverre dårlig erfaring med de der.. http://missmckill.blogspot.com/2011/08/regnvrsdag.html Vi har en fra samme merke som er noe tykkere i stoffet, og den er vi kjempefornøyd med. Håper du får en bedre opplevelse med dem på tur enn vi fikk. :)

Villmarking sa...

Er blitt så å si avhengig av disse pakksekkene. Begynte med kun til klær, men nå er så å si alt i sekken organisert i disse i alle størrelser. Har noen sea to summit som er enda tynnere og lettere, men disse er virker mye mer sårbare. Har også et par kraftigere, men er i hovedsak typen du viser til jeg sverger til.

Eneste minuset jeg vil trekke frem er D-ringen. Det er bare en D-ring på den ene siden av "feste klemmen", noe som gjør det lettere at den spretter opp om man fester den i en kano og du går rundt. Hadde vært bedre om det var en på hve side så "klemmen" ikke ble trukket fra hverandre, men holdt sammen.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for flere innspill, folkens! Den jeg kjøpte er på 13 liter og har ingen D-ring i det hele tatt. Jeg kjøpte på xxl, men amfibi selger samme: http://www.amfibi.no/display.aspx?menuid=12606&prodid=51756

Jeg ser ikke for meg pr nå noen særlig større og/eller kraftigere saker med tanke på kanopadling spesielt. Er litt gramjeger mtp det som skal oppi ryggsekken.

:)

Jens Rune Johnsen sa...

hei.
Jeg bruker stort sett bare dette merket.God kvalitet, men med mye bruk i kano anbefaler jeg typene som ikke er av den aller tynneste typen. Det blir fort slitasje, spesielt ved elvepadling.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Det blir nok til at jeg kjøper inn et par til av denne i ulike størrelser. Takk for innspill.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.