tirsdag 11. september 2012

Stangholder i Allykano

Det er sikkert flere patenter på dette der ute. Den her er i allefall svært enkel. Har fungert glimrende når jeg har dorget fra Ally denne sesongen. Billig er den også.Et såkalt PP-rør kjøpt på Biltema til et prosjekt en gang er min løsning. En liten halvmeter hadde jeg liggende igjen. Lett og enkelt å plassere. Jeg bruker et par kraftige gummistrikk når jeg fester plastrøret. Stanga står godt og trygt. Går det fisk på har jeg stanga i hånda på "no-time". På bildene over er det en 6-fot Abu-stang som står i røret. Bildene er fra Sølensjøen sist sommer. For én meter PP-rør i denne dimensjonen må du ut med hele 39.90 på Biltema ser jeg. Da har du faktisk en til hver side av kanoen hvis du vil.

4 kommentarer:

Andreas sa...

Fiffig løsning! Har brukt en karabinkrok på tverrspantet samt ei løkke i bunn av kanoen til å holde stanga, funker fint det også og er kanskje litt lettere og tar mindre plass enn røret ditt, men så er nok din løsning hakket mer praktisk! :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Jeg så din løsning på bloggen din, Andreas, og forsøkte først den, men det ble litt fiklete synes jeg. Løsningen med dette røret er virkelig mer praktisk har jeg funnet ut.

:)

Frank sa...

Glimrande patent det der, har brukt den i to år, jeg har tilgmed kappet røra på skrå, for å få det mere estetisk vakkert!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Høres bra ut, Frank! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.