lørdag 15. september 2012

Stangkjøp

To nye stenger er kjøpt inn denne uka. Har hatt noen uhell med noen stenger i det siste og skrekken er å stå uten en god stang når fiskemuligheten er der. For meg er fiskestenger mer forbruksvare enn en investering. Jeg kan ikke si jeg er så veldig forsiktig heller med stengene og derfor skjer det vel det som skjer, et stangbrudd av og til. Noen er kanskje min feil, mens andre vil jeg tørre å påstå er dårlig kvalitet.

Vel, vel. Her er siste innkjøp. Merkene skulle tilsi ok kvalitet. Har flere stenger fra disse produsentene fra før og disse var lettkjøpte, for å si det slik. Disse blir spennende å prøve ut. Liker disse lengdene. Fine lengder for svabergfiske ved sjøen og fjellfiske. Stengene har jeg kjøpt hos Skittfiske.no. Fornøyd med både pris og service der.

Berkley Phazer Travel 10'6" 2-12g 5-delt:Kinetic Godspeed 12' 5-25g 3-delt:


2 kommentarer:

Unknown sa...

Er jo en stund siden du kjøpte denne Berkley Travel-stangen (10,6 fot/2-12 g), men hva var din erfaring med den mht presisjon, kvalitet, osv?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Heisann!
Beklager seint svar, men er på tur. Dessverre har jeg ikke fått brukt stanga du lurer på særlig mye. Faktisk flere år siden sist. Tør derfor ikke svare på det du lurer på, for husker faktisk ikke. Sorry.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.