torsdag 1. november 2012

Ally er i hus

Allykanoen førstegangsmontert på terrassen april 2012

Sist vår ble det kano på undertegnede. En Ally 15-foter. Flere turer har det blitt i distriktet her denne sesongen og kanoen var også med under sommerekspedisjonene i juli der den ble brukt på en fantastisk tur på Sølensjøen nord i Hedemark. Det var egentlig ikke helt meningen å ta kanoen med i sommer, men slik ble det likevel. Det var nemlig plass i baksetet i bilen.

Ørret på over kiloen tatt fra Allykanoen

Jomfruturen i vår i Sveio på et vann der var et av høydepunktene i år, sett med villmarksøyne. Ørret på over kiloen tatt fra kano samt en svømmende hjorteflokk! Fantastisk opplevelse. Ellers har det blitt flere turer i Sveio bl.a. på Storavatnet ved Tjernagel og på Sveios største innsjø, Vigdarvatnet.

For ikke lenge siden ble siste kanotur for sesongen gjennomført på Storavatnet i Tysvær, ved Sandbekken. En flott avslutning med Ally det. Summa summarum holder jeg turen på Sølensjøen som årets kanohøydepunkt. Er godt mulig det blir tur dit igjen om ikke altfor lenge. Der var det flott!

Nedover Sølna mot Sølensjøen, juli 2012

Nå er Ally i hus for vinteren. Pakket ned i dag. Vinteropplag. Angående "kanoekspedisjon" neste år har jeg i tankene en ukestur i Femundsmarka med start fra svensk side. Ikke noe lengre enn det. Ellers blir det nok flere kortere turer lokalt allerede fra april av regner jeg med. Klikk på etiketten "Allykano" her på bloggen for alle innlegg som omhandler nettopp kanotur med Ally.

2 kommentarer:

Jill Kristin Ø.Remme sa...

På det siste bildet...skulle gjerne padlet der akkurat nå:) Stemingsfullt.

Fin turhelg:)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ja, der må du ta turen, Jill! Fantastisk flott område for padling! Ta deg en uke der til sommeren! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.