onsdag 22. januar 2014

helgetur.net


En av de fremste og beste kildene til informasjon om turmulighetene som finnes på Helgeland, er denne nettsiden; helgetur.net.

Det er Helgelendingen Trond Ludvigsen som her har samlet informasjon i tekst og bilder i form av turbeskrivelser og rapporter opp gjennom mange år. Når dette skrives er mer enn 340 turbeskrivelser å finne på nettsiden. Flere er på vei. Her er mye snadder for dem som leter etter nettopp god info om turmulighetene Helgeland og sørlige Nordland kan by på.

Ludvigsen har bl.a. mange turer i Børgefjell på samvittigheten. Det var en av grunnene til at jeg fant fram til nettsiden hans. Etter hvert som man leser rundt i alt innholdet på helgetur.net så dukker det opp mange andre spennende områder også man gjerne skulle besøke.

Nettsiden er ryddig og systematisk. Ludvigsen er tydeligvis en systematiker nettopp med tanke på oppbygningen av siden. Her finner man turrapportene hans både i kronologisk og alfabetisk rekkefølge. Også geografisk er de plassert. Glimrende!

Trond Ludvigsen har en god penn som gir gode og lesverdige turbeskrivelser. Bra bilder som beskriver terreng og natur er flott krydder i teksten.

Er du på jakt etter god informasjon om turmulighetene som finnes på Helgeland og bl.a. i Børgefjell, ja da er helgetur.net akkurat hva du ser etter. Anbefales!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for rosende omtale av min "hjemmesnekra" nettside, Bjarne :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Bare hyggelig det, så mye fin info som finnes på den! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.