lørdag 25. januar 2014

Padletur på stuegolvet


Det er ikke mye annet å ta seg til enn å krype rundt på golvet i dag. Neida, det har ingenting med alkohol å gjøre. Bare så det er sagt.

Sterk kuling og opp i liten storm utsatte steder har vinden vært oppi i dag her i mitt distrikt. Snøfokk og snøvær. Det har ikke fristet mye å ta turen ut.

Det er heldigvis mye spennende å finne på innendørs i husstanden min for tiden. Imaginær padletur på stuegolvet er en aktivitet som har vært gjennomført både en og to ganger i dag. Halve stuegolvet er dekket av finske turkart og den imaginære padleturen har gått opp og ned spennende vassdrag i Vätsäri ødemarksområde i Nord-Finland. Joda, vi har det fint vi som planlegger sommeren.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Planleggingen er mye av morroa det Bjarne:)

Anonym sa...

Åååhhh... kart gir myyye glede :-) Og forventninger. Finnes verre ting å bruke en lørdag på!

Anita sa...

Planleggingen og drømmeriene er nesten det beste!Eg tenker litt på den myggen då..det erikke så gøy..må ha med den beste myggoljen som fins.
Måtte le ..padletur i stuen!!hihihihihih!!di får jammen sagt det!Eg gler meg til du skal på den turen!Blir gøy å følge deg!Her hos oss i Bergen er det bare lekselesing..og annen lesning.Har forelsket meg i Seierherrene.(Roy Jacobsen)Og De usynlige .Og bøker fra den tyske okkupasjonstiden..Ai Aiaii....Ja bøker er tingen for tiden til våren kommer!Dette ble litt laangt innlegg..er på nattevakt og en stille stund .Ha en super søndag!:))

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer til innlegget folkens! :)

Aud sa...

Høres gøy ut :-)

Anonym sa...

Var der sommern i fjor, fantastisk opplevelse gled deg!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Gleder meg som en unge! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.