søndag 23. mars 2014

Monsen på TV igjen

(Foto: NRK)

Lars Monsen er bra TV! Denne helgen startet en ny serie med Monsen i hovedrollen. Flott skandinavisk natur er vi lovet og første episode fra Ryfylkeheiene viste oss nettopp det.

I fem episoder følger vi Lars Monsen som er på villspor. I "Monsen på villspor" settes nemlig villmarkingen ut et sted i Skandinavia uten å vite hvor han er. Med forholdsvis enkle hjelpemidler skal han ta seg fram til søte Anne Rimmen og kompisen Trond Strømdahl som venter noen dagsmarsjer unna. På fem dager må Lars nå dit ellers blir han hentet ut.

Første episode ble sendt denne helgen og den lover virkelig godt for de fire neste. Lørdagskveldene framover er booket foran TV'n.

Det som er genialt med NRK, som sender serien, er at man kan se episodene om igjen og om igjen så mange ganger man vil. Her finner du Monsen på villspor hos NRK.

6 kommentarer:

Jill Kristin Ø.Remme sa...

Lars Monsen er bra tv! Så enig! Noen ganger må man bare bruke tid foran tv skjermen:)))

Fin turuke til deg;)

Made by KKann sa...

..jeg henger meg på jeg også - Lars Monsen er bra TV!!

KlemKKann

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Monsen på TV slår ikke feil, nei! :)

moroglillemann sa...

Monsen på tv er noke til og med lille meg som ikkje ser tv berre MÅ sjå! Dekoder på opptak, og sjå i fred og ro seine kvelden med snacks når alle ungane er i seng. Herlig første episode! Gleder meg til dei neste :)))

Andre Holm sa...

Hvilket Hilleberg telt er dette?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Jeg tror det kan været et Soulo.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.