mandag 10. mars 2014

Gjør det selv


Jeg skal innrømme først som sist. Jeg har mye fiskeutstyr og svært mange sluker i alle former og farger fra mange produsenter.

Mange sluker slites mer eller mindre ut etter hvert, der farger og lakk blir borte. Jeg har mange slike liggende. Godsene fra disse er fine å bruke til å skape sine egne slukmodifikasjoner med.

Jeg har den siste tiden vært på jakt etter sluken oppe til høyre på bildet øverst. Det er siste eksemplar jeg har av denne sluken, nemlig en Seatrout Spoon fra Guidline. Der er den ute av produksjon for lengst har jeg fått vite. Med gamle sluker jeg har liggende har jeg forsøkt å lage noe som ligner på denne virkelig gode ørretfangeren. Den har tross alt gitt meg flere kilosørreter til fjells siste årene.

Med slukgods fra gamle eksemplarer av lillauren- og spesialsluker fra Sølvkroken, samt et par andre så har jeg lakket og limt noe som ligner. Sølvglitter har jeg fått tak i på Trendhuset her i by'n. Salar Sportsfiske har levert øyne. Klar og rød lakk har jeg liggende i fluebinderutstyret mitt. Den svarte lakken som er brukt her er hobbylakk på sprayboks fra Biltema. Et par Aura Flake har også fått en modifisering ser man på bildet.

De modifiserte slukene har fått nye treblekroker.

2 kommentarer:

Aud sa...

Det finnes også en del spennende neglelakk som kan brukes :-) Med glitter og det hele.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ikke dumt! Takk for tips! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.