onsdag 26. mars 2014

Utforbakke mot sommer


Det er virkelig utforbakke mot sommeren nå. Først står riktignok påsken for tur, men så er det ikke lenge igjen før kursen settes nordover. To og en halv måned?

I dag kom forsyninger fra Hekta på tur med litt av det jeg trenger av mat og utstyr til sommerens eventyr. Mygghatt blant annet! 20 middager Real turmat var også i pakken. Det er nok for en god måned eller to. Satser jo på at det stort sett blir nødrasjoner. Litt andre nødvendigheter kom også. Vurderer blant annet å ta med staver på viddeturen. Skal prøve ut de i nærfjellene først.

6 kommentarer:

Anders sa...

Er spent på hvilke tanker du gjør deg på å bruke staver. Har til tider tenkt det kunne være greit selv, spesielt ved vading over elver, men usikker på om den ekstra vekten lar seg forsvare.....

larsdx sa...

Staver kan være kjekt! Ikke bare ved vading, men også nedoverbakker med tung sekk. Og tarp. Jeg synes også jeg går raskere med staver så lenge terrenget ikke blir alt for bratt og steinete.

Anita sa...

Gleder oss til turen din og alle forberedelsene(som jo er halve gøyen)Etter å ha sett dine turer vet jeg att dette blir bra:) :) :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Stavene veier 530g (til sammen) på min kjøkkenvekt. Det er ikke så galt det. Vi får se :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Til bruk til tarpen hadde jeg faktisk ikke tenkt på. Takk for den :) Jeg trenger litt mer støtte også når sekken blir tung. Har lenge tenkt på staver. :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Jeg krysser i allefall fingrene for at det blir fine turer. Ikke så altfor lenge til nå :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.