onsdag 25. mai 2016

Fiskekveld med Rykk & Napp Haugalandet


På tre dagers varsel trommet gutta i Facebookgruppa Rykk & Napp Haugalandet sammen til en fiskekveld. Det klaffet godt med første skikkelige sommerdag i Haugesund.

Anders er i gang

En triveligere gjeng sportsfiskere enn de man finner i Rykk & Napp Haugalandet skal man lete lenge etter. I kveld, lille lørdag, samlet de en fin tosifret gjeng med petri brødre og søstre ved Eivindsvannet i Haugesund.

Det ble tatt flere ørreter fra båten

Et tall mellom 15 og 20 mennesker med fiskestang ble observert i umiddelbar nærhet av grillplassen ved vannet. Klokka fem gikk startsskuddet for samlingen.

Kai filmer båtfiskerne

Det var også skaffet båt til veie og fra den ble det dratt flere ørreter i kveld. Anders Eiken fikk en på hele 240g fra båten i kveldingen (bildet helt øverst).


Baktanken med denne fiskekvelden var foruten en sosial fiskehappening, også kultivering. Med andre ord et lite bidrag til oppfisking av småørret i dette bynære vannet. Snittstørrelsen på ørreten her er vel knappe hektoen, også røya som finnes i vannet her er småfallen. Det ble mistet en fra båten ble det sagt.

Kai har "storfisk" på

Rykk & Napp Haugalandet var i starten en liten, intern gjeng med sportsfiskere som delte informasjon om fisk og fiskemuligheter på Haugalandet i en gruppe på Facebook, et titalls stykker lenge. Nå er gruppa passert 300 med god margin. Det er et stort sportsfiskermiljø på Haugalandet, det er sikkert.

Jorun var blant de ivrigste i kveld

De er driftige karene i Rykk & Napp Haugalandet og det var tydelig ingen sak å skaffe til veie litt premier til kveldens happingen og til kommende fiskekvelder. Både MX Sport på Raglamyr, Baardsen på Kaien og Pure Fishing/Asgeir Alvestad har levert fine premier.

JoJo med en av flere i kveld på Møresilda

John Hallgeir fikk seg bl.a. en fin caps i løpet av kvelden, Anders en fisketang. Nå skal det sies at det ble vel like mye fiskeprat som effektiv fisking. Med så mange trivelige folk til stede på samme plass så går praten lett, når alle til stede har en felles interesse, nemlig sportsfiske.

Det er flott ved Eivindsvannet en forsommerkveld

Turbloggeren takket for laget i åttetiden, UTEN fiskeresultat, og da var kvelden ennå ung virket det som. Kun noen napp i sluken ble notert for bloggeren i løpet av de få timene han var med. Kommer sterkt tilbake.

John Hallgeir kaster sluken ut mot de kraftige vakene (triatlonsvømmere!)

 Rykk & Napp-gutta tar med hele stativer med fiskestenger på tur!


Takk for en eventyrlig, fin fiskekveld til dere i Rykk & Napp Haugalandet! Utrolig trivelig arrangement. Dette var moro!

Media møtte også opp! Sjekk hva HaugalandNytt fikk med seg av kvelden her!

Kai, en av ildsjelene i Rykk & Napp, har laget film fra kvelden. Se den her.

PS! Klikk på bildene for å se de i større versjon!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Håpe du har tid te å være med neste gång o :-)

John Hallgeir

Unknown sa...

Takk for omtale, og takk for at du ga oss ideen til hele arrangementet Bjarne. Topp stemning og en flott kveld med herlige mennesker i vannkanten. Fantastisk!

Aud sa...

Fint med sånne arrangement :-)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.