torsdag 24. desember 2020

Jul

 

Å våkne til en slik utsikt julaften morgen, ja det føles fortjent. Jeg må få lov å si det høyt!

Som nevnt tidligere på bloggen, ja så har jeg tatt noen dager på Sørlandet i jula. Jeg får se hvor lenge jeg blir. Litt væravhengig.

Akkurat dagene rundt julaften ser fine ut på værmeldingen nå og da er det herlig her sør, helt ute ved kysten, lengst sør i landet.

Pinnekjøttet surrer på kjøkkenet i familiehytta som for kort tid siden endret eierstruktur. Nå er vi kun to som deler herligheten her. Det er virkelig en julepresang i år for undertegnede. Langt enklere blir det også.

Det er bittelitt liv i skogen også nå her sør. En flaggspett holdt til rundt hytta her om dagen. Det er morsomt å følge med på.

Mest er det meiser jeg ser i skogen her, om enn ikke mange. Jeg har hengt opp noen meiseboller og hengt ut noen fuglematautomater i furuene rundt hytta. Det er trivelig med småfuglene.

Det blir nok ikke noen hvit jul her sør og det er helt greit. Jeg trenger det ikke. Innendørs har jeg julepresangen til meg selv i år og underholdes med. Fantastisk spennende lesestoff som med nesten 800 sider bør holde noen dager.

Hvor lenge jeg blir på hytta i jula, ja det er som nevnt litt væravhengig. Blir det for mange regndager på rad, ja da drar jeg nordover igjen.

1 kommentar:

Fjällripan sa...

Vilket fantastiskt läge! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.