torsdag 15. april 2021

DA er det vår!

 

Et sikkert vårtegn her i borettslaget er når turbloggeren setter sammen Allykanoen på terrassen. Da er våren her!

I dag var det flere og tjue varmegrader i sola på terrassen da Ally ble pakket fram fra vinteropplaget og satt sammen. En liten times puslearbeid som går langt lettere nå enn den første gangen i 2012.

Det er virkelig vårlig nå og mer vår ser det ut til å bli den nærmeste uka og nå til helga. Vi er tilbake til en mer normal hverdag igjen neste uke på skolen jeg jobber. Det blir gult nivå og da en normal timeplan både for lærere og elever. Akkurat det passer turlivet fint i vår, da jeg har muligheten til å slippe litt tidligere av gårde på fredager. Jeg krysser fingrene for mange fine helger framover.


Det er vårsysler også med den andre båten jeg har, som står på henger i nabokommunen hos lillebror. Her er det nye vinduer i polykarbonat som er på gang i tillegg til både nye seter og elektrisk anlegg som skal monteres. Å ha en lillebror som er stikk motsatt av turbloggerens ti tommeltotter er utrolig praktisk!

Det blir også artig å få Askeladden på sjøen igjen seinere i vår, og jeg har planer om noen uker på Sørlandet i sommer med båten også.

Men først blir det kanotur og trolig allerede til helga!

Stay tuned!

PS. Vil du lese om mine turer med Allykanoen og alt annet om Ally her på bloggen, ja så klikker du her! Det er faktisk mer enn 90 blogginnlegg om temaet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.