lørdag 2. oktober 2021

Fuktig tur til Olalia med valgfagklassen

 

I øsende, pøsende regnvær la valgfagklassen i vei fra Oppheim i Ølen utpå ettermiddagen fredag 1. oktober. Høstens overnattingstur til Olalia var i gang.

Det er ingen overdrivelse å si at det ble fuktige kilometere å vandre inn til Olalia denne første fredagen i oktober. Alle var mer eller mindre søkkvåte da vi ankom sikringshytta på Olalia som vi hadde booket for natta.

Det var helt i orden at Per Andreas hadde fått fyrt i ovnen og det ble fort varme i hytta. Ungdommen ble fordelt med guttene på hemsen og de fire jentene på et firemannsrom. Lærerne fikk hvert sitt rom.

Det fristet lite til uteaktiviteter da også vinden økte betraktelig på utover kvelden og det var slett ikke ille å kose seg innendørs fram til sengetid klokka tolv.

Lærerne var først oppe i åttetiden og litt etter litt så dukket ungdommen opp også i stua før ni. Halv ti var alle ute og Per Andreas tok siste sjekken før han også la i vei retning Oppheim igjen.

Været tilbake viste seg fra en litt mer hyggeligere side enn fredagen, og det var mest medvind og ikke så mye regn i lufta den drøye timen tilbaketuren tok.

Det var en rimelig fornøyd ungdomsgjeng som til slutt entret bussen på Oppheim etter et fuktig døgn vest i Etnefjellene.

Neste overnattingstur blir ikke før langt utpå våren en gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.