tirsdag 11. desember 2012

Fortsatt en bedrager?

Fremdeles villfaren?!

I september 2011 ble Kristoffer Clausen, en kjent jeger og filmskaper tatt med buksa nede og han krøyp for norsk media og den seriøse delen av friluftslivnorge. Hans "Ett år i villmarka-prosjekt" var gjennomskuet som kun "delvis". Flere ganger under "villmarksåret", som resulterte i film på TV2, et salg på et femsiffret antall bøker i tillegg til statusen som "Årets villmarking", hadde han gjort avbrudd fra oppholdet i villmarka og bla. vært på jaktturer i Sverige med hotellopphold og "harryhandel". Han hadde også besøkt sin syke far ved flere anledninger.

Ingen av disse avbrudden fra villmarka hadde han opplyst om verken i filmen eller i boka! Først mer enn et år etter "villmarksåret" kommer det for en dag at han har løyet. Han legger seg flat. Sponsorer takker for seg. I flere større medier er dette en sak i september/oktober 2011. Clausen beklager også på sin egen blogg 13. september 2011 at han ikke har fullført året som planlagt.


Skjermbilde fra Clausens nettbutikk med omtale av boka pr 11. desember 2012

For ikke lenge siden ble jeg oppmerksom på at Clausen har fjernet all informasjon der han har kunnet, om bedraget som skjedde under "villmarksåret". Boka og filmen selges pr dags dato i Clausens egen nettbutikk til en stiv(?) pris UTEN NOEN informasjon om at "villmarksåret" hans ikke ble som beskrevet i boka/filmen. Clausen gjør seg i julehandelen til kjeltring, er min reaksjon. Han forsøker kanskje å melke de siste kronene ut av det skakkjørte villmarksårprosjektet? Ikke la deg lure!

2 kommentarer:

Kai Edvard - naturligvis! sa...

Hei Bjarne
Helt enig !!!!!!!!!!!!!!!
Kai Edvard

stian aadland sa...

Klausen gjør seg i julehandelen til kjeltring, godt sagt Bjarne og helt enig! Virker meget spekulativt at han ikke ligger alle kortene på bordet...
stianmedsekken.net

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.