fredag 28. desember 2012

Nord-Trøndelag 1993


Igjen noen bilder fra gamle dager. Børster støv av slike når stormen raser rundt hushjørnene denne romjula.

I første halvdel av 90-tallet hadde jeg meg noen år i Nord-Trøndelag. Skole og studier. Det ble noen turer rundt om i fylket og spesielt etter småvilt. Det ble aldri noen store fangster på undertegnede, men likevel flotte turopplevelser i de trønderske skoger og fjell. Bildet ovenfor er fra et fjellområde vest for Namsen i Namsskogan. Her ble det et par fjellryper på kompisen min og sannelig tok han ikke også ei røy i skogkanten på andre siden av stormyra på bildet.


Dette andre bildet er av undertegnede under en lunsj i skogene i Bangdalstraktene. Tror faktisk det ble ei rype på meg på den turen.

Når dette skrives er neste års turer under planlegging. Igjen står en tur opp til Trøndelag på papiret, dog ikke jakt. Jeg vil forsøke en ny tur inn i Børgefjell. Turen sist sommer ble flott den, men ikke som planlagt. Til sommeren håper jeg å få gjennomført den som ble planlagt.

3 kommentarer:

Lars Jøran Sundsdal sa...

Så ut som et flott område med skog- og myrvidder, dette. En dose mimring er viktig for å inspirere til nye turer!

Kai Edvard - naturligvis! sa...

Hei Bjarne
Å mimre over flotte turer gir innspirasjon i mørketiden.Nå går det mot lysere tider igjen og nye opplevelser ligger der og venter !!!!! Herlig!!!:O)
Mvh. Kai Edvard

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Utforbakke mot sommer igjen nå! Takk for hyggelige kommentarer, karer! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.