onsdag 16. januar 2013

Hipp, hipp, jubileum!


I dag, når dette skrives, er det en ørliten feiring på bloggen. Jeg spanderer på meg en kald en. Bloggen har hatt godt besøk siden oppstarten og i dag passerer bloggen hundretusen sidevisninger, eller besøk om du vil. Det er jeg skikkelig fornøyd med, på drøye to og et halvt år! Veldig hyggelig at så mange har funnet bloggen og tydeligvis finner noe interessant her. Jeg får stadig mange hyggelige tilbakemeldinger. Takk for det!

Jeg har også knyttet mange bekjentskaper og kontakter nettopp gjennom bloggen. DET setter jeg utrolig pris på! Spesielt hyggelig er det å treffes der ute, på tur. Håper vi ses igjen og at jeg treffer flere av dere denne tursesongen.

10 kommentarer:

Jan Erik sa...

Gratulerer!

Fortsett med det gode arbeidet, og kanskje tilfeldighetene gjør at vi treffes et sted på tur til sommeren. Stiller gjerne opp som kanomotor :)

Sindre sa...

Jeg får RSS oppdatering i nettleseren hver gang et innlegg blir publisert i denne bloggen. Jeg fant denne bloggen på Fjellforum, den tiden jeg var aktiv i det forumet i fjor.

ArildH sa...

Klart at folk finner veien, igjen og igjen, til denne fantastiske bloggen :-)

Gratulerer og stå på videre!

Arild

Andreas sa...

Gratulerer! En velskrevet og fin blogg med flotte innlegg jevnt og trutt! Det er bare å stå på videre :-)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger, karer! :)

Mikael NJ sa...

Synes bloggen din er interessant å følge, håper du fortsetter med jevnlige innlegg som du gjør nå :)

Unknown sa...

Gratulerer! De gode besøkstallene beviser bare det vi allerede vet fra før: Dette er en av de desidert beste turbloggene nettet har å by på. Godt lesestoff skrevet med en stødig penn akkompagnert av fenomenale bilder. Gleder meg til å følge deg også i 2013.
God tur - og skitt fiske :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for fine ord, Mikael og Lars! :)

stian aadland sa...

Gratulerer! Forstår godt at så mange besøker bloggen din. Gode tekster med inspirerende innhold. Ser fram til å følge deg videre i det nye året.
Helsing Stian.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hyggelig å høre, Stian. Takk for det! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.