torsdag 17. januar 2013

Salar Sport


Bak banneret med Salar Sportsfiske, på høyre side her på bloggen, finner du en av Vestlandets beste sportsfiskebutikker, ja kanskje en av de beste i landet. Det er karmøybuen Frode Pedersen som sammen med kona Kjersti eier butikken. Frode er alltid å finne i butikken som daglig leder. Butikklokalet er lokalisert i Kongsgårdenbygget rett ved Oasen kjøpesenter, sør for Haugesund. Her holder han hus i øverste etasje.

Et stort utvalg fiskeutstyr er lokalene fylt opp av med alt fra havfiske-og sjøfiskeutstyr til fluestenger, haspelstenger, sneller og sluker og utstyr til meitefiske, og for ikke å glemme utstyr til Frodes store hobby, nemlig laksefiske. Ja, alt som har med fiskehobbyen og utstyr å gjøre finnes her eller kan skaffes innen kort tid. Det er et bugnende utvalg. For en sportsfisker er det litt som å komme inn i en godtebutikk.

Butikken er ikke mer enn snart året gammel, men har allerede rukket å skaffe seg et solid og godt rykte i sportsfiskekretsene. Frode har drevet i gamet i flere-og-tjue år. Er det en som kjenner sportsfiskerne på Haugalandet så må det være Frode.

I butikklokalet finnes også et eget kursrom der det hver tirsdag kveld bindes fluer og drøses over kaffekoppene. Både juniorfiskere og seniorer samles her. Det sosiale aspektet er godt ivaretatt av Frode. Butikken er blitt treffsted for mange lokale sportsfiskere.

I dag var jeg innom for å se om Frode hadde meitemark på lager. Det blir nemlig  isfiske til helga, etter ørreten. Selvsagt hadde han meitemark, og maggot. For ikke snakke om en hel fryser med agn til sjøfiske, skulle det trenges. Jeg fikk også med meg et par av favorittslukene mine, nemlig Møresilda i 10 gram. Kan fort bli en tur etter sjøørreten en dag også.

Salar Sport eller som nettbutikken heter, Salar Sportsfiske, er denne bloggens sponsor på fiskeutstyr dette året. Det setter jeg stor pris på.

Bildene fra butikken er klikkbare for større versjon:
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.