torsdag 24. januar 2013

Bjelleklang på isen

Jeg bruker sjelden videofunksjonen på kameraet. Litt synd egentlig for kvaliteten er jo blitt så mye bedre i dag enn for bare noen år siden. Jeg har lovet meg selv å bli litt flinkere på dette området framover.

På isen sist søndag kom jeg plutselig på at jeg burde få foreviget bjelleklangen fra nappvarsleren på isfiskestanga da det var fisk på. Så også gjort, selv om bjelleklangen vel uteble. Nappingen er i allefall tydelig. Hadde jeg hatt gorillapod'n med meg, som jeg selvsagt har planlagt å kjøpe, så hadde jeg antakelig fått med hele seansen da fisken kom opp på isen etter litt baksing i hullet. Det får bli neste gang.
6 kommentarer:

Anita sa...

Artigt!!vi vil ha flere videoer!!!!!!))))hilsen anita :))))

Anders sa...

Tipper blodpumpa jobbet bra når bjellklangen startet! Du må ha nerver av stål:) jeg hadde dratt opp fisken umiddelbart! Kjekt at du legger ut filmsnutter, keep them coming!

Jostein sa...

Fin røye! Gode isfiskevatn etter røye er mangelvare på Vestlandet. Her er det tusenbrødrevatn. Men derimot har vi mange gode ørretvatn, helst til fjells! Istykkelsen er det ikke noe å si på nå. På 600 moh i Ryfylkeheiene er det nå ca 60cm stålis!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer, folkens! Joda, jeg skal bruke videofunksjonen litt oftere på turene framover. Fanger nok stemningene på en litt annen måte enn stillbilder. :)

Andreas sa...

Flott fisk og kjekk ordning med bjelle! Hva heter stangholderen du bruker der?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for det, Andreas! "Stangholderen" er en klemme fra verktøyavdelingen hos Clas Ohlson eller var det Biltema. Billig og bra patent.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.