lørdag 12. januar 2013

Vel gjennomført Villmarksdag!

Arrangør Jan Kåre Ness ønsker velkommen til Villmarksdag

5-6 timer innendørs på en flott, solfylt vinterdag ble det i dag. Tror ikke de som møtte opp på "Villmarksdag" på Hotel Rica Maritim i Haugesund i dag angret. Naturfotografi i verdenstoppen(!) innledet nemlig dagen der Roy Mangersnes viste oss sine bilder fra Svalbard. Fantastiske bilder av høyeste kvalitet! Artig også  å se bildene hans fra plasser jeg selv var på tur våren -93 der oppe.

Primus motor og arrangør Jan Kåre Ness viste oss bilder fra tre uker på Island sist sommer. En rundtur han hadde der. Nydelige bilder fra en fantastisk flott øy med et eiendommelig landskap. Frister med en retur dit en dag for undertegnede etter de bildene der.

Hva undertegnede klarte å prestere med sitt foredrag "Med ryggsekk og fiskestang i Femundsmarka" kan jeg ikke si så mye om, men jeg tror det var nogen lunde severdig, håper jeg.

Kåre Gårder viste oss så fascinerende bilder av store rovfugler fotografert nærmest utenfor vår egen stuedør. Høy kvalitet på bildene! Både havørn, kongeørn og hauker fotografert her på Haugalandet fylte han lerrete med. Utrolig at vi har disse flotte fuglene så nær oss.

Dagen ble avsluttet med Jan Kåres flotte bilder fra sist sommers "øyhopping" på Island og Grønland. Blant annet flotte bilder fra Vestmannaeyjar og andre småøyer på Island.

I tillegg til flotte foredrag og bilder så var også Stavanger foto representert med en fyldig stand med masse fotoutstyr, Biofoto var til stede, NOF og Haugaland Fotoklubb. Tror nok alle hadde en flott dag innendørs på Rica Maritim i dag.

Under ett år til neste gang! Kommer du?!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.