onsdag 14. mai 2014

Nedtelling


Nedtellingen er startet! Om en måned settes kursen nordover, hvis jeg har alt klart innen da. 14. juni er nemlig datoen jeg har på papiret for avreise til Finnmark og Nord-Finland.

Nå er det skikkelig utforbakke mot sommer og fri. Planene som i vinter ble lagt for sommeren er fremdeles gjeldene i det store og hele. Nå gjenstår egentlig bare de siste innkjøpene og forberedelsene. Det aller meste av utstyret jeg vil ha med meg er anskaffet. Strengt tatt ikke så mye nytt egentlig. Litt oppjusteringer stort sett. Bl.a. er store doser myggmidler handlet inn.

Kjører nordover med bilen pakket for 8 uker på Nordkalotten. Bilen vil fungere som base mellom turene der nord. Vil kjøre svenskekysten nordover og så gjennom Nord-Finland til Kirkenes og Pasvik hvor første turen er planlagt. En rolig start i kano på Ellenvannet og turer i området i nasjonalparken der.

Hvor lenge og hvor lang hver tur der nord blir tar jeg der og da. Jeg må være på jobb igjen i august og har derfor litt slingsringsmonn. Spikrer ingen datoer, men jeg trenger noen dager på å komme meg sørover igjen. Så i løpet av uke 32 må jeg vende blikket sørover.

Jeg håper jo inderlig at jeg får fine opplevelser i de områdene jeg vil besøke. Håpet er jo også å ta like pen fisk som bildet øverst her viser og kanskje enda større. Mulighetene bør jo være til stede for nettopp det på Nordkalotten.

Før avreise så håper jeg å få gjennomført noen flere fjellturer i nærfjellene mine her sør. Trolig allerede til helga. Krysser fingrene for fint tur- og fiskevær framover.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Heisann - er stadig vekk innom bloggen din og titter, og må si jeg gleder meg kjempe mye til å se bilder og skriverier fra turen din på Nordkalotten. Tror det blir helt rått.

Selv skal jeg 11 dager på Finnmarksvidda med en kamerat og 1 uke i Børgefjell. Planlegger tur i Femunden rundt høstferie-uken. Gleder meg enormt.

Skitt fiske! :-)

Anonym sa...

Drømmetur! Du får garantert (store muligheter hvertfall) ny pers på Ørret der oppe, du vet like godt som meg hvor store griser det svømmer rundt oppe i Finnmark og Finnland :) Gleder meg på dine vegne og ser frem til en saftig (!!!) turrapport fra hele eventyret. God tur!

Mvh

Martin Hansen-Just

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Tipper du får flotte turer du også, Ronny! Skitt fiske! :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Krysser fingrene for at alt går slik jeg ha tenkt ja. Da blir det bilder og tekst her å se. Kanskje noen teasere underveis også hvis jeg får det til.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.