mandag 28. januar 2019

Nye fjellstøvler


Det burde vært unødvendig, men i dag fikk jeg et nytt par fjellstøvler i hus, etter to sesonger med Alfastøvler som ikke holdt mål.

Jeg var nødt å se meg om etter nye etter grundig å ha funnet ut at Alfa Bukk ikke var en fjellstøvel som fungerte. Fantastiske på foten var Alfa Bukk, men lite holdbare. 3 par på to sesonger kan vel sies å være et godt bevis på nettopp det.

Jeg har etter jeg skrev siste blogginnlegget om Alfa Bukk-støvlene fått mange tips om hva jeg burde velge både her på bloggen, via mail og ikke minst på bloggens FB-side. Crispistøvler er nevnt mange ganger og flere tipset om Crispi Titan GTX, en lettvektsmodell. Takk til alle som kom med tips til fjellstøvler!


Min turkompis Frank leste kommentarene og var snar å bestille seg et par. Da jeg fikk se og prøve hans par, ja da var det gjort hos meg også. I dag kom de i posten i størrelse 44. På apoteket kjøpte jeg dempende såler som jeg har brukt noen år i alle fjellstøvler. De fungerer nemlig godt.


På nett leser jeg gode omtaler om Crispi Titan. Det gjorde jeg forsåvidt også om Alfa Bukk, så dette blir jo spennende å se til høsten, etter årets tursesong, om disse holder mål og tåler min bruk. De vil få prøvd seg godt på tur i år der jeg etter planen skal ferdes.

Min erfaring med Crispi Titan GTX blir å finne her på bloggen i november-desember en gang. Da er de godt utprøvd regner jeg med.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg elsker også Crispi i fjellet, selv om jeg går for Besseggen Lady. Fikk mitt første par i 1999 og har ikke sett meg tilbake siden. Lesten deres passer perfekt til min fot; selv ikke da jeg gikk ukeslang tur uten å ha gått dem inn en eneste time fikk jeg så mye som antydning til gnagsår. Nada! Jeg håper du blir like fornøyd med dine, og ser frem til å følge bloggen og innleggene videre!

Unknown sa...

Hei! Hvordan føler du støvlen har bevart størrelsen? Har den utvidet seg veldig i bredde ved bruk, eller er den tilnærmet som den var som ny? (Vingler mellom 2 størrelser). Mvh Ingeborg

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei. Jeg er svært fornøyd med denne støvelen ang. passform. Har ikke noe å utsette på din betenkelighet. Passformen er som den var ny. Har brukt disse også denne sesongen og er fortsatt i bruk. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.