torsdag 20. juni 2019

Pakket og klart, med pakkeliste


Bilen er pakket og klar for avreise i morgen tidlig. Da settes kursen nordover via Sverige og Finland.

Etter siste dag på jobb i dag, så er tida brukt til å få pakket det siste inn i bilen, og siste klargjøring før avreise i morgen tidlig. Det er herlig å ha rikelig med plass i bilen før denne sommeren. Bilen er pakket for inntil 7 uker på tur.


Sekken (Gregory Baltoro B85 large) ble pakket i ettermiddag, i den gjenstår kun litt brødmat og smør. Så er den helt klar for turen på Ifjordfjellet og Laksefjordvidda fra søndag av.

Mange har etterspurt å se pakkelistene jeg setter opp før langturene mine. Jeg vet mange har interesse av å se slike pakkelister. Her er lista for første tur i sommer. Sekken vil ved start nok ikke veie mer enn 28 kg og vil nok krympe litt etter første camp.


Avreise i morgen tidlig altså. Det blir vel noe drypp på bloggen i løpet av sommeren mellom turene. Også på Instagram vil det nok kunne dukke opp et bilde og to regner jeg med.

God tursommer! Kanskje ses vi der ute.

Stay tuned!

5 kommentarer:

Andre Holm sa...

God tur! Skitt fiske!

Unknown sa...

Hei Bjarne !

Har du startet fiske på Ifjordfjellet ? Hvordan er bettet ? Snøfonner ? Hvor får du tak i løse fiskeøyer til slukene ?
Hilsen Stig ( som også skal på Laksefjordvidda snart)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei. Lite snø, ingen is, masse fisk å få. Søk meg opp på instagram @bjarnehs for noen bilder jeg har lagt ut der. Øyne til slukene har salarsport.no. Beste sluken her på vidda er Aura flake rød og kobber.

Unknown sa...

Hei.Takk for kjempefin blogg og nyttige tips.Har bestillt fiskeøyne..Starta du turen oppe på Ifjordfjellet og gikk inn eller var det ATV fra Tanasiden ? Har du kommet fram til Dolla ?Har du møtt flere fiskere og kan du si litt om ruta og planen videre ?

Mvh: Stig (også adjunkt med samme fag..)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Stig!
En smakebit fra turen ligger her på bloggen nå. Vi starta like sørvest for Ifjord ved steinbruddet der, sør for Kuvannet. Samme sted som jeg startet for 5 år siden. Vi traff nesten ingen. Pratet med en politibetjent fra reinpolitiet ved Dollajavri som gav oss gode fisketips. Ellers møtte vi på en full gjeng lokale som hadde kommet inn på fjellet på svære ATVer 1. juli på traktorveien fra Ifjordfjellet. De hadde leir ved midtre Lavnnjosjavri. Fikk gode fisketips fra de også. De siste 4-5 dagene møtte vi ingen, men så 2 stk på avstand med ryggsekk og fiskestenger ved Holmvannet da vi var på vei mot siste leir ved Gorrojavri. De hadde kurs sørover.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.