onsdag 20. februar 2013

MammutbøkerI dag kom bøkene. Mammutbøkene fra Haugenbok.no. Har spart en del hundrelapper i år på dette årlige boksalget. Her blir det Norge på langs med Simonsenbrødrenes "Opplevelse villmark", Lauritzen og Ryvardens "FjellNorge fra Breheimen til Rondane" og Krogvolds "Kanoboka". Masse spennende lesestoff!

Bare så synd at jeg akkurat nå heller bør rette to bunker med matteprøver.

11 kommentarer:

Jan Erik sa...

Fant frem duct tapen og fikset en kjøresåle under gipsen selv i dag. Litt skuffet over utvalget i utesjangeren, og boka jeg så etter hadde de ikke i butikkene jeg var innom.

Da er det flott at du tipser om at jeg kan handle på nett. Nå går turen videre til haugenbok, og snart ligger forhåpentligvis "Opplevelse villmark" i posten.

Kos deg med kanoboka, matteprøvene kan vente :)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

De leverer raskt fra Haugenbok. Bøkene kom etter et par dager bare. :)

Martin Hansen-Just sa...

Det ble Hardangervidda av Leif Ryvarden og Hvordan overleve i skogen. Knallpriser, sparte 490,- på de to bøkene :) Viktig å fylle opp bokhylla med godt lesestoff og inspirasjon.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Det er kjekt med godt lesestoff i mørke vinterkvelder synes jeg. Bra kjøp du har gjort der ja.

:)

Unknown sa...

Hei Bjarne
Krogvolds kanoboka er knall bok syns jeg.
Hilsen Pål andreassen (Langebeck på Øytun)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ja, jeg har fått bladd masse i den til nå. Mye nyttig stoff!

PS! Er du Øytuner? Det er jeg også i såfall! :)

Unknown sa...

Hei,søkte ally informasjon på nettet og dukket opp på bloggen din, syns det var noe kjent med navnet ditt(selv etter 23 år)
trur du gikk jakt og fiske linja sammen med meg, men jeg dro hjem i februar 1990, trur du lå på peska og var intressert i jakt, stemmer det? eller tar jeg veldig feil

Hilsen Pål

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hehehe...Ja, nettopp. Nå gikk lyset opp for meg! Ja, det stemmer 100%! Vi gikk jo i samme klasse og bodde på Peska. :) Det var jo hyggelig! :)

Unknown sa...

Ja var ung langhåret og dum den gang, he he he, skal prøve å lage en blogg selv etter hvert, men klarer vel ikke å overstige din blogg, knall bra blogg du har.
men har du info om vatsari( finland) så setter jeg stor pris på det.
det er planen til sommer i kano 3-4 ukers tur i ally

Pål

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hehehe... Misunner deg den turen. Kanskje neste år for meg? Drømmer om padletur over Enare og over til Øvre Pasvik. Sjekk ut Fjellforum.no. Gjør søk der. Vet det er folk der som har gjort det. Disse her gjort det: http://panneband.blogspot.no/2012/08/enare-munkelva.html :)

Unknown sa...

ja søkt dem sidene opp og ned, men ikke min rute dem har tatt, planen er enare og oppover til surnajervi, basecamp der og dra turer til diverse vann derfra, men takk for tips, munkelva er uaktuell, meget dårlig lakseelv, den burde vært stengt for fiske, fisket der i 2010, men sikkert en fin tur med kano ned munkelva skulle jeg tru.
Øvre Pasvik ja konge tur, drømmen er jo inn på russisk side og inn i enare i Finland, men da er det vel bare papirmølle , men fiske i Russland kola må bare anbefalles

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.