søndag 10. februar 2013

Tilbake på isen


Rune ble med i dag på isen. Det var virkelig trivelig. Vi var avgårde fra by'n før 10. Småkjølig der vi parkerte, men etterhvert som sola tok litt tak ble det bra. Vi dro dit jeg var i går og hvor jeg hadde fôret opp 5-6 hull med røyefôret jeg hadde fått med meg fra Salar Sport. Røyefôret fra Northern Baits.

Det var lite liv de første timene. Ikke fikk jeg særlig fyr på bålet heller. Nesten litt flaut. Godt at Rune hadde kaffe med på termos. Smart trekk det.


Bjelleklang fra min stikke gav indikasjon på at et røyebett kanskje var i gang. En feit 3 hektos røye fikk vi opp på isen. Rune hadde napp en liten periode etterpå, men ingen fisk opp. En stund senere var det igjen fisk på min stikke og det ble en liten hektosrøye. Tydelig at Ritsemblinken med rødt lys fungerer på røya her, for både i går og i dag var det snøret med rødt lys de gikk på. Agnet med maggot.

Om røyefôret fra Northern Baits har hatt en effekt i dag er ikke godt å si. Hullene var fôret i går med dette + at vi fôret de før vi satte snørene i dag. Vi tar det i allefall med i morgen også og prøver. Da blir det ny dag på isen.

Røya på 3 hekto tok jeg med hjem. Hunnrøye, med magen full av stingsild!

2 kommentarer:

Anita sa...

Nam!!Rogn!!!!!!Heliggriser!!!!!!!

Såå flotte bilder!!!!!!

Ønsker dere em fin fin middag!Kos dere!!

må igjen si..lærerik og artig blog!!Love it :)))

Rune sa...

Takk for trivelig tur i dag! gleder meg til i morgen, har virkelig trua på vannet vi skal teste!

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.