torsdag 17. oktober 2013

Valgfag friluftsliv i Djupadalen


Et av de flotte nærturområdene vi har i Haugesund er Djupadalen, inngangen til "Byheiene". Hit er det kort vei fra skolen jeg jobber.

I dag hadde friluftslivklassen jeg underviser avtale med Christoffer fra Haugesund turistforening om et lite treff hvor vi fikk vite litt om hva turistforeningen kan tilby av aktiviteter for ungdom i denne aldersgruppen. Noe som er virkelig spennende er "X-ung" som lanseres i høst av Haugesund turistforening, sammen med foreningene i Bergen, Stavanger og Kristiansand.  Dette er et friluftslivstilbud skreddersydd for ungdomsskoleelever.Christoffer fortalte oss også om hva DNT ung Haugesund tilbyr av aktiviteter i vår region. Det er ikke lite. DNT ung Haugesund er selvsagt også å finne på Facebook og det er bare å like siden der for å motta info direkte i nyhetsstrømmen på fb.

Litt røyklukt fra bålet fikk vi også med oss i dag i tillegg til litt lek i skogen som Christoffer hadde forberedt for oss. Takk for hjelpen til både han og Haugesund turistforening for et par hyggelige timer i Djupadalen i dag.

4 kommentarer:

Aud sa...

Høres ut som en flott dag :-)

Englepappa/ Ole JN sa...

Kjekt med slike utflukter! Såg ut som ein kjekk skog å leike i.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer til innlegget! :)

moroglillemann sa...

Må sei du er litt heldig, tenk å kunne kombinere litt jobb og interesse? Være ute i arbeidstia. Ungdommer kan være slitsomt, men det gir så utrulig mykje tilbake! Her er huset fullt støtt i tenåringer, og heller slik enn uten . Tenk om eg bee kunne fått dei med ut :))

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.