onsdag 23. oktober 2013

Turkartet 2.0 på Fjellforum


I dag har Fjellforum, Norges største friluftslivsforum, offisielt lansert det nye interaktive turkartet hvor man kan finne hundrevis, om ikke tusenvis, av turrapporter registrert. Ved å gå inn på turkartet der, zoome inn til ønsket turområde, så kan man finne registrerte turrapporter som er skrevet gjennom ti år på Fjellforum. Her snakker vi MYE fin informasjon! I tillegg nå så kan man også finne registrerte blogginnlegg, fra private friluftslivsblogger fra turer i det aktuelle området man går inn på.

Registrerte friluftslivsbloggere på Fjellforum kan nå nemlig også legge inn lenke på turkartet til innlegg på sin egen blogg fra turer man har vært på. Et flott initiativ fra Fjellforum dette for å samle turinformasjon fra hele landet.

Jeg er aktiv på Fjellforum og registrert blogger der og har allerede lagt inn flere av mine beste turer på Fjellforums turkart. På bildet ovenfor ses flere av disse registreringene på kartet over mitt nærturområde. Taggene på kartet er lenke til blogginnlegg fra en tur jeg har hatt nettopp der.

Anbefaler alle å sjekke ut dette på Fjellforum. Er du ikke medlem der allerede, ja så kan du jo bli nettopp det nå. God tur!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.