fredag 17. juni 2016

Om en uke


Om en uke er jeg etter planene her ved Skogtjønna i Femundsmarka sammen med Frank og Johnny, som også var med i fjor. Tur-og fiskefeberen er stigende.

Det har vært travle dager denne uka. Lokalpolitikken har krevd sitt av turbloggeren foruten lærerjobben, med flere møter både på dagtid og kveldstid. Debut i bystyret som ukens høydepunkt, om det går an å si det slik. Vel, nok om det.

Viktigere er det nå at fiskekort for hele Femundsmarka nasjonalpark er kjøpt og betalt. Helga som kommer nå skal benyttes til å forberede turene i sommer. Bilen skal nemlig pakkes for i allefall 2 turer, den første i nevnte Femundsmarka, den andre trolig Hardangervidda (er rimelig sikker på det). Deretter blir det en tur hjemom før ny tur. Litt uklart ennå hvor det blir.

Det er noen spenningsmomenter som gnager meg litt. Jeg er ganske bra igjen i hælen, eller hælene for å være nøyaktig. Jeg har litt vondt ennå. Har gått til innkjøp av såler på apoteket som skal gi god demping i fjellstøvlene. Jeg krysser fingrene og pakker kanoen i baksetet i år igjen i tilfelle rottefelle.

Litt mer forbruksutstyr skal anskaffes fram til avreise. Det bruker jeg de siste dagene til. Sekken som skal brukes i Femundsmarka pakkes 100% ferdig før avreise. Det som skal bli med av utstyr til tur nr. 2 pakkes i egen kasse i bilen. Det aller meste av fiskeutstyr er klart. Jeg kommer tilbake til nettopp det i et eget innlegg om ikke mange dagene.

Stay tuned!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bjarne du er verdens kuleste lærer og sefølgelig den flinkeste læreren!!

Anita sa...

Så gøy!!elsker dine tur reportasjer!Jeg skal selv telte alene i sommer i fjellet og planlegger innkjøp av diverse nå..skal følge deg fremover for å få med meg dyrbare tips!Tenker på..primus mat ,hva slags telt som er best..sovepose..fiskestang..klær.pakke alt inn i plastikk tilfelle regn??Ja det er bare noe jeg tenker på..

Som sagt gleder jeg meg til å lese om din tur:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.