torsdag 9. juni 2016

Turdag


Sammen med den kjekkeste ungdommen i Haugesund, dvs. hele 8. trinn på skolen jeg jobber, tok vi en liten rundtur i byheiene i dag med lunsjstopp ved Krokavatnet.

Med start på Stemmen ved Eivindsvatnet gikk turen oppover Djupadalen og til Søre Krokavatnet. Der ble det en lunsjpause. Fra Krokavatnet tok vi opp den nye grusstien til Iglavasstjørn og derfra av grusstien nedover mot Djupadalen igjen. Ved Eivindsvatnet ble det avslutning med bading for de som ville og siste bit av nista for de som hadde noe igjen.

Kjekkeste ungdommen i Haugesund! (publisert med tillatelse)

Heldige med været var vi og glad vi slapp å gå Kyststien i den kalde nordavinden i dag. Det var nemlig lunt og godt og fin temperatur i Djupadalen.

Neste tur for turbloggeren blir til helga, men litt amputert. Hadde håpet å komme avgårde i morgen, men nå blir det ikke før på lørdag. Med bilen på service og EU-kontroll i dag viste seg å gi meg større utgifter enn hva jeg hadde tenkt. Godt feriepengene kommer denne uka. Bilen blir ikke klar før i morgen ettermiddag. Da drøyer jeg helgeturen til lørdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.