lørdag 26. september 2020

Med Monsen på villspor

 

Jeg skal være ærlig å innrømme å si at denne tredje sesongen, ja så skulle jeg ikke bruke tid på dette, med kjendiser og greier.

De foregående sesongene med "Monsen på villspor" har vært ganske så severdige og artig å se. Denne tredje skulle ha med kjendiser. Ja, da pakker jeg gjerne sammen. Jeg har nemlig ikke helt behovet for å se kjendiser ned til både B- og C-kategorien i TV-ruta i hvert eneste TV-program som finnes der ute.

At også selveste Monsen nærmest selger sjela si på denne måten for å fremme programkonseptet sitt, det kunne jeg virkelig spare meg for.

Vi tytes øyner og hjerne full av såkalte kjendiser i alle mulige programkonsepter. Det er nesten å bli kvalm av. Derfor var jeg også rimelig sikker på at Monsen nå var virkelig på bærtur og kunne klare seg uten turbloggeren her som seer.

Vel, jeg måtte jo kikke innom og se likevel. Joda, det var ganske severdig dette, og en forandring fra de foregående sesongene. Her var det bare Monsen og kjendisgjestene som figurerte i TV-ruta. Konseptet fungerte greit i mine øyne. Med kameramann på slep så blir det også litt bedre film.

Favorittepisodene må være influenser-tvillingene som virkelig imponerte og den siste med Herman Flesvig i et imponerende trøndersk landskap.

Du kan finne alle sesongen her. De er nemlig ikke bortkastet tid synes jeg og vel verdt å se.

Her kan man lese om hvor turene i 3. sesong gikk.

Bildene brukt i innlegget her er skjermdumper fra NRKtv.

1 kommentar:

Aud sa...

Ja, jeg likte denne sesongen mye bedre enn den første, da Monsen hele tiden ble utfordret på ting han vanligvis ikke gjør. Det jeg liker best er når han viser hvordan han tenker foran valg og planlegging av veien videre.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.