mandag 1. april 2013

Nærtur


Det ble en nærtur i mine ungdoms skogsområder her i Haugesund i formiddag. Et lite snødryss i natt gjorde det litt skummelt i skyggepartiene. Snødrysset skjulte mange steder speilblank is i stien. Ellers var det veldig fint og tørt føre der sola hadde smeltet bort snøen. Gikk med joggesko hele turen og det var i grunnen deilig. Vårfølelse bare det. Isen går nå på vannene i distriktet. Det er helt greit, for å være ærlig.

Ved Tjelltjørn


I ettermiddag tok jeg også en tur til Sveio og svingte fiskestanga litt. Det ble en liten lyr som fikk svømme ut igjen. Ellers tok jeg en rekognoseringsrunde nord for fylkesgrensa. Det våres og isen går. Snart kanoføre! Ingen bilder fra Sveioturen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bjarne! For en kanon blogg!! Har du mulighet til å skrive et innlegg om hva du ville ha tatt med deg på en 7-14 dagers tur?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei!

Takk for hyggelige ord om bloggen. I løpet av våren kommer et innlegg eller to om hva jeg pakker i sekken for en to-ukers fjelltur. :)

Øyvind sa...

Hei Bjarne,
Finnes det fisk i Tjelltjørn?

Mvh Øyvind

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Øyvind! :)
Nei, det tror jeg ikke, hvis da ingen har flyttet opp fisk fra vassdraget nedenfor. Det er jo ørret i vannene nedstrøms. Var i allefall det da jeg var guttunge.

:)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.