torsdag 19. desember 2013

På beina


Allerede i bruk er de, fjellstøvlene som blir med på tur neste år. To par fra Viking Footwear har valget falt på i høst, nemlig Viking Hunter High og Viking Sniper.

Hunter High er høye, solide og vanntette. Sitter som støpt. Sålen gir et fantastisk godt grep mot underlaget og bør derfor passe fint til fjellterrenget i Stabbursdalen nasjonalpark som er et av turmålene til sommeren.


De litt lettere og lavere Sniper-støvlene har gitt et solid inntrykk de også. Vanntette også de. Har hørt mye bra om disse og jeg har hatt de i bruk siden september. Kanskje blir de å foretrekke i Øvre Pasvik som også planlegges et besøk til sommeren 2014.


Det jeg er sikker på allerede nå er at det skal ikke stå på fottøyet i hvertfall.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Er Viking som gjelder ja :) Bruker selv Viking Vetti, Viking Boa Constrictor og Viking Anaconda - storfornøyd med disse og kommer nok ikke til å velge noe annet i fremtiden.

Martin Hansen-Just

moroglillemann sa...

Kikker og lurer... er på jakt etter varme og vanntette høge vintersko for fjellturer, truger og stegjern. En selger vil ha meg til å kjøpe Viking Hunter II Har du nokensinne frosset i dine? Tenker på kalde teltturer og vi damer som er litt meir frostige enn dere mannfolk ;)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei Trude.
Nei, har ikke frosset i mine ennå, men må samtidig si at jeg har ikke opplevd særlig vinter med dette paret ennå heller. Jeg antar likevel at de bør holde godt vinterstid også. Ellers er kvaliteten upåklagelig. :)

moroglillemann sa...

Takk for svar :)) hunterskoa var gode på foten, og tenker tungt på ryggen bør det være solid sko. Sjøl om mine 60kg pluss 21kg på rygen kanskje ikkje er så tungt. Men teltturer blir 30kg på ryggen. Eg skal stikke ut på butikken og stikke føttene nedi dei igjen, med ullsokker på, og gå litt rundt med dei ;)

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Føler du at skoa sitter godt så gjør du ikke feil i å velge nettopp denne modellen. De gir virkelig god støtte i ulendt terreng og med tung bør på ryggen. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.