torsdag 26. desember 2013

Ingen soloppgang ved Lusatjørn

En løpetur i byheiene i morges ble det av turopplevelser i dag. Løpetur er kanskje å ta hardt i. Heller rask gange kanskje. Med ti-kilos sekk på ryggen så hjelper det på å fordrive litt juleflesk.


En liten kuling i kastene var det nok der oppe. Det ble ikke mange stoppene underveis. Halvannen time tok rundturen rundt Lusatjørn og tilbake til bilen på Steinsfjellet. Jeg hadde håpet å få sett soloppgangen fra Lusatjørn, men den glimret med sitt fravær i morges. Grått for det meste.

Lusatjørn sett fra sør

2 kommentarer:

Anita sa...

ti kilos sekk for å bli kvitt jueflesket!!Nææheiiiiii..det trur eg ikke noe på..sikker på att du trener til neste års tur jeg!Hvor skal du henne?Jeg er driitnysgjerrig.såg du villmarksjenta på teve?Oj oj oj..bra altså!

ser det er lite snø hos dere og..her er det helt vår!Men det snur seg vel snart.Men fint å løpe nå da det ikker så glatt(Ifjor trynte jeg jo allskillige ganger og det ble en dyr tannlegeregning)Er oppe hver dag halv åtte jeg og tar en liten bli våken tur sakte jogging..så er det litt 5 kilos vekte fbare forå strmme opp armhenget og så frokost.Takk for fint innlegg som alltid,Glad du henger med å blogge..jeg er blitt lazy i det siste,,

ha det fint da og kos deg MASSE MASSE med familie og venner:))

moroglillemann sa...

10 kilos sekk hjelper på på en tur :) Gjelder å beholde forma gjennom vinteren. Trur soloppganger glimrer med sitt fravær mange plasser i landet no, er nok vind og regn som dominerer :-(

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.