søndag 8. desember 2013

Shimano Speedmaster


Julepresanger til meg selv i dag. Stanga som jeg har siklet på en stund klarte jeg ikke å gå i fra igjen. Den måtte bli med hjem denne gang.

Frode på Salar Sportsfiske har hatt denne godbiten inne i høst og i dag ble den altså med hjem, en nydelig 10-fots Shimano Speedmaster BX 300ML i slukvekt 7-21g. Originale Fujiringer. Det er litt som å få oppfylt en våt drøm å kjenne denne stanga mellom hendene. Jeg kan nesten ikke vente til jeg får prøvd den på fisketur.

Hos Frode fant jeg også en annen virkelig godbit, nemlig en Shimano Stradic CI4 2500F snelle. Fikk tak i en slik sist vinter og er strålende fornøyd med den. Nå var denne på tilbud hos Frode til halv pris. Jeg kunne ikke la være og måtte ha en til. Må ha en i reserve. Frode har flere igjen av snella som fikk toppscore hos Villmarksliv og Alt om Fiske i 2012.


6 kommentarer:

Anders sa...

Har lenge drømt om akkurat den stangen, ser ut som den ultimate stangen til fjellfiske. Kanskje en dag jeg også kan kjøpe den. Håper du blir fornøyd og jeg ser frem til en testrapport.

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Ja, det skal bli spennende å prøve ut stanga. Blir først etter sjøørreten i vinter og vår, men så tas den med på fjellet og til Finnmark til sommeren. :)

Anonym sa...

En super stang. Har den selv i 3-12 gram, både til meg og guttungen. Fisker som en drøm

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Det høres bra ut! Gleder meg til å prøve den. :)

Anita sa...

Kjekt å vite at gutter også har kjøpedilla;))Skal du til finnmark neste sommer?wow!så gøy!Der er det mye mygg og tror jeg.
intresangt ang den stanga.Greit å vite hva en bør kjøpe seg av fiskeutstyr:))

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hehehe.... Alltid kjekt med nytt fiskeutstyr. Blir nok Finnmark ja, til sommeren, trolig også kanotur på Enaresjøen i Finland. Gleder meg! :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.