lørdag 7. desember 2013

Vinterlig


Den forsvinner i morgen sies det, snøen. Det var bare å komme seg tidlig avgårde i morges for å finne litt vinterstemning i nærskogene.

Furuskog

Gjennom brannfeltet vest for Tjelltjørn

Turen gikk rundt Tjelltjørn nord i byheiene og inn til Rotatjørn. På anleggsveien inn mot Stakkestadvatnet var det faktisk skiføre hvis vi tar godt i. Ute i terrenget tungt flere plasser på grunn av manglende frost i bakken. Det gikk likevel.

Utsikt mot Haugesund

Tjelltjørn

Ikke mye liv i skogen å se. Et par fuglekonger så jeg i et kratt og litt meisekjekling hørte jeg langs stien opp til Tjelltjørn. Øverst i Kattanakk var to flaggspetter opptatt med å hakke i vei på hver sin kongle i toppen av hver sin stolpe langs veien. Artig å se og de lot seg ikke affisere av meg som stod nedenfor og fotograferte.

Ved Tjelltjørn

Svart/hvitt


Det ble 7-8 kilometer i formiddag. Rundt halvparten i terrenget, resten på vei. Fin tur i et vinterlig landskap. Snøen forsvinner i morgen.Svart/hvitt

Utsikt mot RotatjørnFlaggspett i toppen av stolpen

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hyggelig å se at du også tok turen ut i snøen før den forsvinner igjen. Noen flotte bilder der:)

Anita sa...

Nei nei nei!!Snøen må ikke forsvinne♥Det er jo så skjønt♥Flotte bilder!Gikk du 7 kilometer i skogen?Jøss!Jeg prøvde i dag men det var for mye jomfru snø for meg!alltid flott og intresangt å besøke bloggen din Bjarne!

johnsen sa...

Da var vi tre fra sørvestlandet som tok turen ut i snøen denne lørdagen,
fin rapport.

Englepappa/ Ole JN sa...

Så mange fine vinterbilder - såg ut som ein vakker tur! Også her i dei indre delane av fylket har vintervéret vore upåklageleg. Borna på ski i hagen, og pappa på slep med fotoapparatet vendt i dei fleste himmelretningane... og alle fornøgde!

No håpar vi berre snøen vert liggande i alle fall ein dag til. Det har hendt før at vérmeldinga har slått feil. Håpe håpe...

moroglillemann sa...

En fin tur med fine bilder :) her har vi snødd nede i nokre dager, så snøen her forsvinner ikkje med det første. Får håpe du får beholde snøen din Bjarne :))

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Takk for hyggelige kommentarer til innlegget folkens! Snøen smelter her nå. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.