søndag 21. mai 2017

En siste liten tur ut


Jeg måtte ha meg en siste tur ut denne langhelga der jeg har hatt fri fem dager på rad, fra og med 17. mai.

Det var rimelig dødt fiskemessig på kanoturen tidligere i dag, ikke et napp hadde jeg de timene vi var ute, jeg og Frank.


For å døyve abstinensene noe tok jeg en liten kveldstur. Tanken var å svinge fluestanga, men det gikk dårlig uten snella. Jeg trodde den lå i bilen, men det gjorde den jo ikke. Godt Speedmasteren lå i bilen fra kanoturen tidligere i dag. Den berget fiskefangsten i kveld.


Jeg fikk fem i håven der to ble tatt på land med kultivering som unnskyldning. Den største i kveld var nok nærmere 7 enn 6 hekto stor.


En litt tynn halvkilos fikk også bilde på bloggen før den også fikk svømme ut igjen.


Alle fem ørretene tok den slitte møresilda som jeg tok kilosørreten på sist helg. Den ligner nok godt på en stingsild som det finnes i vannet her og som ørreten jager.


Oppsummert må jeg si jeg har fått utnyttet langhelga rimelig godt, selv om det ikke ble fjelltur som jeg hadde sett for meg. Tre kanoturer på tre forskjellige vann i tre ulike kommuner på Haugalandet er ikke å kimse av det heller.

Nå blir det to dager på jobb, retting av matteprøver og så er det forhåpentligvis til fjells, kanskje allerede kommende onsdag. Jeg har nemlig nok en langhelg på kalenderen min.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bjarne. Hvor kjøper du øynene som du har på de modifiserte slukene?

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Hei. Salar Sportsfiske selger disse øynene. :)

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.