tirsdag 30. mai 2017

Travle dager


Det er travle dager nå på tampen av mai. Snart juni. Det nærmer seg også raskt datoen for langfri og turer på Nordkalotten. Nå er det utforbakke!

Det er mye jeg må få gjort i disse dager, både jobbmessig og privat. Jeg blir ferdig med skolesemesterets siste rettebunke i morgen håper jeg. Da blir det litt roligere på jobb igjen.

Ellers har turbloggeren hatt tannsjekk, noe jeg gjør årlig, før sommeren. Bilen fikk sin service i dag og er klar for turen opp på Nordkalotten. Med servicen i dag, en grundig og dyr en, bør bilen tåle langturen godt.

I går kom ny bukse fra Nordic Outdoor/Sølvkroken som jeg har et samarbeid med. Den gode, lette turbuksa jeg fikk til test i 2015 var moden for skifte. Hull og blodflekker som ikke er å få vekk lenger gjorde at jeg ba om å få tilsendt en ny bukse, men med en farge som er mer praktisk når man krabber rundt på alle fire eller sløyer fisk. I går kom den i hus (bildet øverst).

Buksa fra Exofficio er fin i sommerfjellet som her i Femundsmarka 2015

Denne turbuksa fra Exofficio er jeg blitt svært fornøyd med etter mye bruk de siste to årene. Den holder insektene borte. Det er helt klart. Buksa er ikke laget for de mest ekstreme turene, men suveren på sommerfjellet i fint vær og er svært behagelig på kroppen, synes jeg. Skulle den bli våt, tørker den fort. Den er også lett, med lite pakkevolum.

Buksa er også selvskreven når jeg tar turene ned på Sørlandet til flåttområdene der. Jeg er sikker på at denne har holdt flåtten på avstand når den har vært i bruk der.

Apropos Sørlandet så tas buksa med på tur allerede dit i pinsen, kommende helg. Jeg må ned på hytta en tur.

Når pinsen er over er det knappe to uker til avreise og langtur Det blir spennende angående den lange vinteren i nord i år. Alternativlista ligger klar, men jeg satser på en start på Enaresjøen i Nord-Finland med en uke og to der. Deretter mer usikkert hvor kursen legges, men i Finnmark blir det nok.

NB! Buksa nevnt i innlegget her er levert meg gratis fra Nordic Outdoor/Sølvkroken.

2 kommentarer:

Aud sa...

Kjekt med klær som funker :-)

Samsungirexindia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.