torsdag 23. mai 2024

Ny turvennlig Rett i koppen fra Toro!

 

Nå snakker vi, tenkte jeg, da jeg så denne fra Toro i butikken i vår. Flatpakket Rett i koppen. Den må prøves på tur!

Så gjort også. For et par forskjellige av denne ble med på sist tur til fjells. Det angrer jeg ikke på, for denne fungerte jo helt slik den er ment som, i følge produsenten tydeligvis.

Det er noe som heter "genialt enkelt - ganske enkelt genialt" og det kan sies om denne lunsjretten, ja for det var lunsj jeg tenkte på med denne Toro-retten.

Turkompis Frank fikk også forsøke en pakke og han falt for Carbonaraen direkte, og den skulle jammen bli med på tur i sommer, uttalte han ganske så kjapt.

Jeg er svært enig med Frank angående Carbonararetten, den likte jeg best av de tre forskjellige jeg har forsøkt.

Mac'n Cheese fungerte også fint synes jeg og noen slike er også med meg på tur videre.

Prismessige er det ikke så verst med min lommebok. På billigbutikkene Rema 1000 og Kiwi fant jeg de til 26 kroner stykket. 

Kalorimessig så utgjør de ikke all verden, men en porsjon er oppgitt å gi rundt 250-270 kcal. Det kan passe til en liten lunsj det.

Tilberedningen var såre enkel, men vi lot den stå noe lenger enn oppgitt. Det tror jeg ikke er så dumt og er også erfaringen med andre frysetørkede merker. 

Den utbrettbare pappkoppen som er en del av innpakningen fungerte helt etter oppskriften. Litt dumt at det er kun koppen som kan brennes, posen må tas med hjem som restavfall. Det er rart de ikke klarer å fikse det snart?

Et tips er å bruke Carbonararetten som et tilbehør til stekte pølser. Jeg hadde en pakke baconpølser med på turen, men hadde ikke noe tilbehør. En Rett i koppen Carbonara var virkelig suveren da.

Vektmessig har Toro truffet godt. En pakke veier 80-85 gram totalt. Det er slett ikke verst.

Som sagt så blir flere av disse med på turene framover, også sommerturene i juli, der packraften også skal pakkes med slike lunsjretter, garantert.

PS. Her finner du noen andre som også har testet disse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.