lørdag 4. mai 2024

Askeladden på sjøen i dag!

 

I dag ble det endelig tur med Askeladden igjen etter reparasjon og vinteropplag. Turen gikk til Vesterøy.

Broderen og turbloggerens to nevøer var ikke vanskelig å be med på tur i dag og før ti var vi på sjøen ved Kårstø gassterminal i Tysvær. Her er det mange fine alternativer på sjøen, vi tok turen rundt Ognøy med noen fiskestopp underveis til vi endte opp i den flotte lagunen på vakre Vesterøy.

Det er tre år siden jeg og turkompis Frank hadde oss en nydelig tur til akkurat Vesterøy og denne flotte lagunen sør på øya. Her tok vi i dag landkjenning og fyrte bål og grillet pølser, magre grillpølser selvfølgelig.

Litt strandrydding gjorde vi også. To bæreposer ble med hjem fra akkurat der vi hadde bålet i dag.

Av fiskefangster så var det ikke så verst. Både Erik og Kevin fikk fisk. Erik fikk også den minste i dag, en sypike. Kevin fikk både en flott lyr og en finfin torsk. Onkel turblogger fikk en finfin torsk som han tok med hjem til søndagsmiddag i morgen.

Fire, fem timer på sjøen i dag gjorde virkelig godt. Litt småkjølig i starten, men når sola brøyt skikkelig gjennom var det veldig fint.


Herlig var det i alle fall å komme på sjøen igjen. I morgen er planen for turbloggeren packrafttur. Hvor den går blir å vite i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.