søndag 17. mars 2019

Kjølige formiddagstimer


Jeg måtte ut en tur i dag også, og prøve, selv om termometeret ikke viste særlig sommerlige temperaturer.

Fattige 2 grader da jeg parkerte bilen i dag, og sludd i lufta. Likevel var det fisk bortpå sluken på første kastet i dag også. Like etter satt den.


Ingen storing vel og merke, men en 2 hektos i godt hold. Vannet jeg besøkte i formiddag har en stor bestand, men det er tydelig nok mat her. Alle jeg har fått her har vært i god form.


Like etter var det en langt større fisk etter sluken helt inn til land, men ta skikkelig ville den ikke. 5-6 hekto anslo jeg den til.


Det var kjølig til tider når vinden fant meg. Jeg hadde sett meg ut dette vannet på forhånd, i og med at det er mulig å finne godt le mot nordavinden, men vinden kom likevel i rosser også her. Et par ganger var sola gjennom også og da var det fint.


Jeg var en liten time tidligere ute i dag enn i går, og det gjorde nok susen. Den første timen var det fisk etter sluken støtt og stadig og flere kjenninger og napp. Etterhvert så dabbet det av, akkurat som jeg opplevde i går.


Den største i dag tok på Aura Flake-sluken i 12g. Jeg anslo vekten til rundt 6 hekto stor. En ørret i godt hold.

Det ble til sammen 5 ørreter i håven de formiddagstimene jeg var ute. Det er ikke så verst så tidlig på sesongen. Det var Aura Flake i rød og kobber og Møresilda i svart som fanget best i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.