lørdag 4. april 2020

Tid for nærtur!


I disse tider med en pandemi som herjer globalt, ja da er vi her i landet rådet til å holde oss mest mulig hjemme og ikke dra for langt unna for tur.

Det skal i grunnen ikke by på mange problemer for det norske folk. De aller, aller fleste går inn for en 100% dugnadinnsats i så måte. Dugnad er jo en norsk greie.

Både redningsselskapet og kommuneoverlegen i min kommune åpner opp for å bruke naturen lokalt både til lands og til vanns. På Haugalandet der jeg bor er det rimelig korte avstander mellom tettsteder og kommuner. Dermed er nærturområdene her også felles turområder for alle på Haugalandet.

Det igjen forteller oss at kommunegrensene ikke nødvendigvis er grenser for det enkle friluftslivet. Det skal vi i påsken selvsagt dra nytte av uten å strekke strikken for langt. Vi er rådet til å holde oss unna de mest populære turområdene for at det ikke skal bli for tett oss i mellom. Akkurat DET rådet er ingen problemer for turbloggeren å følge.

Vil du på tur på Haugalandet i påsken, ja da kan du finne fryktelig mange turforslag i Haugesunds Avis. Artig er det jo at turbloggeren fronter det hele med forsidebildet.

Når DET er sagt, ja så finner du også ekstremt mye lokal turinfo også på bloggen du leser nå. Mer en 1000 blogginnlegg har lokalt innhold på undertegnedes turblogg!

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.