lørdag 4. april 2020

Ally montert i dag!


I dag ble Ally montert på terrassen i ikke så veldig mange varmegradene. Likevel blir jeg alltid varm i trøya under monteringen.

Det skal ikke gå lenge nå før Ally er på vannet igjen, for en ny kanosesong. Fjoråret gav fine turer, om ikke så veldig mange da.

Nå håper jeg på litt flere i år. Om det blir noen lengre kanotur, som i fjor, nei det vet jeg ikke ennå. Jeg har ikke planlagt noen i alle fall. Så får jeg se hva det blir til.

På bloggen har jeg nå mer en 80 blogginnlegg med kanotema. Klikk på etiketten #Allykano her på bloggen så finner du alle.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Bjarne.
Er det 15DR kanoen du har? Jeg har bestilt denne selv nå, men så leser jeg at noen mener denne er så vanskelig å padle alene..? Jeg syns det ser ut som du fikser det greit? Er du fortsatt fornøyd med valget i så fall, eller ville du valgt annerledes om du skulle kjøpt ny kano i dag?
Ellers vil jeg si tusen takk for en alle tiders blogg!

Bjarne Heyerdahl Sætrang sa...

Heisann!
Jeg er meget fornøyd med min 15DR! Den er veldig grei å padle alene. Min kompis Frank misunner meg nok litt da han har 16,5DR. Den er jo litt tyngre også, samtidig som den gir mer vindfang. Ved å ha god ballast framme, slik at baugen ligger lavt nok til å gi retningsstabilitet, så er det ingen problemer å padle 15DR alene. Lars Monsen brukte tilsvarende da han krysset Canada er jeg fortalt.
Mvh Bjarne

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.