onsdag 13. januar 2021

Et par ettermiddagstimer på isen

 

Det ble et par ettermiddagstimer på isen i dag som planlagt. Noen store fangster er det dog ikke å skrive om.

Jeg var litt spent på isen da jeg ankom i dag. Den har fått litt juling av mildværet som har hamret ned over Haugalandet siste døgn. Nå var det riktignok minusgrader igjen. Likevel var det litt overvann i snøen noen steder.

Det var kikkfiske jeg hadde lyst å prøve i dag og jeg satset på et område lengst sør i fiskevannet. Rundt to meters dyp var det der jeg brukte tida i dag.

Like ved siden av kikkfiskhullet borret jeg også et hull til et ståsnøre med rød lys på blinken. Her fôret jeg også godt hullet både med revet gulost og reker.

Det ble ingenting på kikkfiske i ettermiddag og det var først da jeg flyttet ståsnøret til litt dypere vann, rundt 4 meters dybde at det ble et par småpinner det siste kvarteret på isen i ettermiddag.

Jeg fikk også forsøkt broddene jeg fikk av Frank sist helg. De er å finne til en billig penge på Biltema kunne han fortelle. I dag kom de godt med på glatta.

Jeg forsøker å få til en tur til i morgen. Da er det meldt enda litt mindre vind. Det var virkelig kjølig i trekken fra nordøst utpå isen i ettermiddag. Kanskje kommer jeg meg også avgårde litt tidligere og kan få nyte sola litt lenger enn i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.