søndag 10. januar 2021

Flott tur på isen i dag

 

Det ble en virkelig fin dag på isen i dag også til tross for et noe vekslende vær inni mellom.

I dag var det mildere føre og nesten vindstille heldigvis. Da er det ikke så kjølig utpå isen da. Noen snø- og haglbyger skapte variasjonen i været i dag. Noen ganger glimtet sola fram mellom bygeskyene.

Fiskefangsten i dag gav et litt høyere gjennomsnitt i størrelse på røyene vi fikk, men flertallet var likevel i kulepennstørrelse.

Det var noen flere i dag som kanskje bikket 150 gram enn hva vi fikk i går. Likevel ingen i størrelsen vi vet finnes her og som vi har fått tidligere. Litt pussig.

Frank var først på plass i dag og han hadde ordnet hele to sekker ved. Da kan man virkelig kose seg på isfisketur.

I løpet av timene vi var på isen i dag hadde vi ute 3 ståsnører hver som var montert opp med bjeller. Det er alltid spennende når vi hører det ringer i bjellene ute fra isen.

At vi bikket 20 i antall smårøyer i dag er ganske sikkert, men ingen i størrelse steikefisk altså.

Nå blir det nok et par dager til neste gang. Kulda skal holde seg gjennom kommende uke sier meteorologene og da kan det kanskje bli en neste tur for turbloggeren allerede til onsdag. Det er en mulighet å komme i fra jobb allerede klokka 12 da. Et par timers fiske onsdag ettermiddag er ikke å forakte.

Neste helg kan også gi fine muligheter stemmer langtidsvarselet for Haugalandet. Mer maggot er allerede bestilt fra Salar Sportsfiske som er hovedsponsor på bloggen.

PS. Vil du prøve isfiske som jeg gjør det, ja så klikker du her og leser dette blogginnlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Du må gjerne kommentere blogginnlegget.